damgolf

Varför damgolf?

Vi tycker att det behöver bli enklare för kvinnor att spela mer golf tillsammans. På damgolf bygger vi en gemenskap för kvinnliga golfare! Vill du vara med?

Regler/stadgar för damgolf – Golfklubben för kvinnor som vill spela mer golf

Här anmäler du dig

Damgolf samlar in dina kontaktuppgifter, namn, mobilnummer och e-postadress för att ge medlemmarna möjlighet att kontakta varandra. I medlemsförteckningen använder vi förnamn, första bokstaven i efternamnet och mobilnummer. Uppgifterna kommer endast att hanteras av damgolf för att medlemmarna ska kunna kontakta varandra. De kommer inte att lämnas vidare för hantering av annan part. Genom din anmälan godkänner du att vi hanterar dina kontaktuppgifter på damgolf enligt ovan.

Ja, jag vill arrangera

Vår historia:

Vi är gamla basketspelare som gillar att spela golf. I snart tjugo år har vi spelat golf och åkt på golfresor ihop. Från början var vi sju stycken och vi är medlemmar på olika klubbar. En sak har vi gemensamt, vi spelar gärna golf och ofta men vill spela mer och med fler. Vi har mellan 10 och 27 i handikapp.

Vår position:

Vi är Sveriges kvinnliga golfare.

Vårt löfte:

Det blir roligare och enklare att spela golf.

Mission:

Spela mer golf.

Vision:

Sveriges ledande digitala golfklubb för damer.

Mål:

Det första delmål är att komma igång på vår hemmaklubb Haninge GK, nästa mål är att få 100 aktiva medlemmar. Slutmålet är att vi ska ha minst en medlem från alla golfklubbar som finns i Sverige. Det finns cirka 500 golfklubbar i Sverige. 

Om

Det här är Sveriges första och enda golfklubb för kvinnor och den är digital. Syftet är att vi ska spela mer golf med fler. Vi vill hitta nya golfvänner på våra hemmaklubbar och andra banor. Vi som har grundat damgolf.se är medlemmar på Haninge GK. Starten till denna digitala golfklubb var en tjejmiddag för mer än 18 år sedan. Då bestämde vi att även vi ska spela mer golf och åka på golfresor, inte bara våra män. Sedan dess har vi varit på golfresor varje år. Vi har varit i Italien, Spanien, Portugal, Skottland, Frankrike och lite överallt, minst en resa om året. Vi är medlemmar i lite olika klubbar Haninge GK, Ågesta GK, Lidingö GK, Vadstena GK, Bjäre GK, Trummenäs GK, Slite GK och Vidbynäs GK och vi försöker att besöka varandras klubbar.

Syftet är att spela mera golf i vardagen och ha koll på vilka som vill vara med och spela. Här hittar du nya golfvänner.

Mia & Jenny, Haninge GK

Styrelsen

Mia och Jenny nås på e-postadresserna nedan som vi kollar varje helg.

Spela@damgolf.se

Jenny@damgolf.se

Mia@damgolf.se